Airnails by Magnetic

Airnails by Magnetic | de hype van 2016!
Het nieuwe Airbrush apparaat is compact, klein en aantrekkelijk geprijsd en ook snoerloos te gebruiken als je er een los battery pack bij aanschaft. Een groot voordeel van het airbrush pistool is dat deze zeer eenvoudig en pas aan het einde van de dag gereinigd kan worden.

Dit systeem is alleen in combinatie met de cursus aan te schaffen.

Tijdens deze tweedaagse training leer je hoe de Airnails compressor en het Airnails pistool werken, hoe je deze schoonmaakt en hoe je snel en efficiënt prachtige designs maakt. Snelheid is een must en met Airnails ben je binnen 5 minuten klaar met je design, een design dat niet verveelt, zelfs niet na drie weken, dus je klanten raken verslaafd! De combinatie met Gelpolish, het kiezen van de juiste kleuren, het werken met de zelf klevende maskings en de vele tips en tricks maken deze training essentieel.

Aan het eind van de training heb je een portfolio opgebouwd waar je klanten uit kunnen kiezen en ben je klaar om Airnails in je salon aan te bieden.

Level ll

Je hebt de tweedaagse training gevolgd en bent inmiddels helemaal verslaafd aan Airnails! Tijdens deze vervolgtraining zal je jouw vaardigheden nog verder ontwikkelen en zal je nog meer beheersing krijgen over het Airnails apparaat. In level II leer je complexere designs maken, zo ga je aan de slag met dierenprints, planeten, waterdruppels en abstracte designs.

Tijden

De tweedaagse Airnails Training wordt gegeven van 10:00 tot 17:00 uur.

Studiegids Aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend jouw studiegids aan.

Wil jij graag overstappen naar Magnetic?

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak om over te stappen naar Magnetic.

×
Geverifieerd door MonsterInsights