Coaching tot perfectie

Het coachingtraject bestaat uit 4 dagen waarin 3 fases doorlopen worden.

Dit traject is alleen voor deelnemers die een allround hebben afgerond of aantoonbare ervaring hebben binnen het vak en richt zich op het perfectioneren van je basis techniek in gel, acryl of beide. In plaats van een ééndaagse perfectieles geloven wij dat alleen door herhaling onder begeleiding van een ervaren docent het eindresultaat werkelijk perfect kan worden. Niet iedere nagel is natuurlijk hetzelfde, daarom is het werken op verschillende modellen verstandiger. Door vaker te trainen verhoog je ook je snelheid. Tijdens de Coachingsdagen kies jij zélf het materiaal en type nagel die jij wilt perfectioneren.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen 2 dagen Gel French Manicure en 2 dagen Acryl French Manicure te trainen, of 1 dag stiletto en 3 dagen iets anders.

Kortom; Coaching beidt een oplossing voor iedere behoefte en vraag!

Fase 1 Oriëntatie
Je werk en vaardigheden worden beoordeeld. In deze fase wordt er een onafhankelijk advies gegeven over je persoonlijke verbeterpunten. Op basis hiervan en jou gestelde doel wordt een persoonlijk plan samengesteld.

Fase 2 Uitvoering
Het plan is samengesteld, nu gaan we kijken hoe de gestelde doelen gerealiseerd kunnen worden. Dit kan bijvoorbeeld zijn in opleidingsverband, persoonlijke training en door zelfstudie. Magnetic Nail Academy heeft tal van mogelijkheden zoals het samenstellen van een traject die past bij je persoonlijke doelen. Gedurende deze periode staan onze specialisten voor je klaar; zij zijn op de hoogte van je dossier.

Fase 3 Borging
In de laatste fase wordt je werk opnieuw beoordeeld. Zijn de doelen behaald of is er een vervolg nodig?

Studiegids Aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend jouw studiegids aan.

Wil jij graag overstappen naar Magnetic?

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak om over te stappen naar Magnetic.

×
Geverifieerd door MonsterInsights