Elektrisch Vijlen

Als nagelstylist vijl je de hele dag. Vijlen belast de schouders en armen en kost veel kracht en tijd. Daarom heeft de Magnetic Nail Academy de module Elektrisch Vijlen opgenomen in het Expert Level nagelstyling.

De voordelen van het werken met een elektrische vijl zijn groot. Een elektrische vijl is geschikt voor vrijwel alle werkzaamheden, zoals het voorbereiden van de natuurlijke nagel, voorbereiden van de tip, afwerken van het product en wegvijlen van oude productlagen bij een nabehandeling. Bij een aantal werkzaamheden wint de elektrische vijl het qua perfectie van de handvijl. Bijvoorbeeld wanneer je rondom de nagelriem moet werken. Tijdens deze module komen de volgende onderwerpen aan bod: afwerken, polijsten, bij- en opvullen van gel en acryl en nabehandeling van een French Manicure.

Elektrische vijl

Magnetic Nail Design heeft 3 typen elektrische vijlen in haar assortiment. Als je nog geen elektrische vijl hebt, dan kun je deze voor aanvang van de cursus in de showroom met een korting van 10% aanschaffen.

Studiegids Aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend jouw studiegids aan.

Wil jij graag overstappen naar Magnetic?

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak om over te stappen naar Magnetic.

×
Geverifieerd door MonsterInsights