Nagels laten zetten

Nails & Stuff is gespecialiseerd in Acryl nagels & Nail-Art

Cursussen volgen

Haal je Magnetic certificaten bij Nails & Stuff en ga zelf je passie uitvoeren!

De Salon

Passie! Dat heeft mij gebracht waar ik nu ben! Passie maakt een vak mooi. Inmiddels is het mijn lijfspreuk, ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

Mensen opleiden tot nagelstyliste hoort hier absoluut bij. Maar ook de perfectie-trainingen voor de reeds gecertificeerde stylistes is erg leuk om te doen.

Dit doe ik op verschillende manieren:

  • In groepsverband – dit heeft als voordeel dat je veel ‘van’ elkaar en ‘met’ elkaar leert.
  • En natuurlijk zijn er de Prive lessen – Daarin sta ik 3 uur klaar voor mijn cursist voor al hun vragen en problemen war ze tegenaan lopen. Natuurlijk leer je met privéles doelgerichter. De klant bepaalt.

Ik geef altijd een tijdsindicatie van de lessen, maar eigenlijk is mijn eindtijd pas daar als het resultaat naar tevredenheid afgerond is. Sommige dames die bij mij op training komen excuseren zich vaak als ze vertellen dat ze het “zichzelf’ hebben aangeleerd. Online wat spullen gekocht en proberen maar.

Deze dames maken mij vaak nog enthousiaster en gedreven. Laten we eerlijk wezen, zij beginnen door passie voor een vak. Super is het dan ook dat ze bij mij komen zodat ze hun foutjes weg kunnen werken. Nou ja fout? Het is alleen fout als het niet werkt wat een stylist doet. Werkt het wel?
Dan is het prima toch! Er gaan meerdere wegen naar Rome.
Echter….het kan altijd makkelijker en beter!

Waar ik ook enthousiast over ben is het airbrushen van nagels.

Het Airnails systeem van Magnetic is hierin zeer compleet.
Mooie verfjes en super airnails stencils. Deze zijn “herbruikbaar” plakken super en zijn in vele soorten verkrijgbaar. Genoeg keus op leuke designs te maken.
Dan rest mij nog om te zeggen dat ik ontzettend trots ben om een Magnetic partner en Magnetic trainer te zijn. Ik ben blij dat ik deel uitmaak van dit leuke team.

Tip voor de stylistes.
Blijf trainingen volgen, zorg ervoor dat je niet blijft hangen in je vak.
Er is zoveel meer dan je denkt te kunnen of te weten. Trainingen zorgen voor enthousiasme en je krijgt weer meer zin om je werk te perfectioneren!

Enthousiast?
Kom een keer gezellig bij mij aan in mijn leuke salon. Koffie en thee staat altijd klaar!

Tot snel! x Jeanette

Opleidingen Nagelstyliste

Nagelstyling is een ambacht uitgevoerd op de vierkante centimeter. Gedegen kennis is net als bij ieder vak van het hoogste belang. Gedegen kennis is no nonsens en duidelijk. Duidelijkheid is het motto van de Magnetic Nail Academy! Iedereen die begint met de opleiding nagelstyliste, is verbaasd over de hoeveelheid informatie en de technieken die nodig zijn om nagelstyling volledig te beheersen. De Magnetic Nail Academy biedt een unieke en complete opleiding nagelstyliste die naar eigen wens en vraag is in te delen. Door de opeenvolgende levels en de daarbij horende nagel cursussen, kan je kiezen op welke gebieden je jezelf verder wilt ontwikkelen.

Ik wil Nagelstyliste worden

Nagelstyling is een ambacht uitgevoerd op de vierkante centimeter. Gedegen kennis is net als bij ieder vak van het hoogste belang.
LEES MEER

Ik wil specialiseren in techniek

Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te specialiseren in techniek. 4 verschillende niveau's waar je uit kunt kiezen.
LEES MEER

Ik wil specialiseren in het maken van Nail-Art

Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te specialiseren in techniek. 4 verschillende niveau's waar je uit kunt kiezen.
LEES MEER

Ik wil overstappen naar Magnetic

Dat kan, wij helpen je graag met het maken naar de overstap.
LEES MEER

Aanmelden als groothandel klant?

Als je klant bent kun je meteen beginnen met het bestellen van jouw favoriete product.
×
Geverifieerd door MonsterInsights