Magnetic biedt een breed scala aan penselen, ontwikkeld voor de veeleisende nagelstylist.

click-on-system header1

Van budgetvriendelijk gereedschap tot de hoogste kwaliteit penselen in de markt: voor elke nagelstylist is er een passend penseel. Revolutionair is het magnetische Click-On-systeem: een metalen rek waaraan je penselen ondersteboven weg hangt. Zo voorkom je dat vloeistofresten het penseel vervuilen.   

Met het Click-On-systeem zullen je penselen dus langer meegaan. Een selectie van onze best verkopende penselen is verkrijgbaar in een Click-On versie: met een magneet in het uiteinde van het penseel.

 

Gelpenselen

Gelpenselen zijn leverbaar met nylon haar of met natuurlijk kolinsky haar. Nylon haren blijven beter in vorm, maar zijn wat stugger in gebruik. Kolinsky haar is zachter, waardoor penselen met Kolinsky haar ideaal zijn voor gebruik met dunnere gels zoals Top Gel.

Acrylpenselen

De acrylpenselen van Magnetic zijn gemaakt van de beste kwaliteit Kolinski Sabel Mater haar en voor iedere specifieke techniek is er een penseel. De penselen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, maar alle zijn specifiek ontwikkeld om een ideale vloeistofopname te garanderen, zodat de mix ratio altijd gelijk is.

“De keuze van het type penselen, de vorm en de haarsoort is persoonlijk. Sommige penselen hebben specifieke gebruiksmogelijkheden”

Penseel Reinigingstip:

Reinig penselen altijd na gebruik in schone liquid. De gebruikte liquid kan namelijk vervuild zijn en ervoor zorgen dat het penseel uithardt.

Wil jij graag overstappen naar Magnetic?

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak om over te stappen naar Magnetic.

×
Geverifieerd door MonsterInsights