Magnetic UV Gelpolish is een nieuwe service voor de schoonheidssalon, pedicurepraktijk en nagelstudio. Dit systeem combineert het gemak van nagellak met de kwaliteit van gel.
 
Met de UV Gelpolish service trek je een nieuwe generatie manicureklanten. Dit zijn vrouwen die perfecte natuurlijke nagels eisen, alle ‘huismiddeltjes’ al hebben geprobeerd en toch geen kunstnagels willen. De UV Gelpolish is zo snel en voordelig dat je de klant in een half uur en perfect verstevigde nagels aanbiedt. Met als bonus: een mooie kleur, makkelijker kan niet! Met het speciale platte kwastje breng je precies de juiste hoeveelheid Gelpolish aan, zonder knoeien of uitschieten. Iedereen die nagels kan lakken, kan met Magnetic UV Gelpolish werken.

Is je klant helemaal klaar met nagellak die snel afbladdert en wil ze geen kunstnagels?

Magnetic biedt met Gelpolish dé oplossing! Hiermee garandeer je de klant prachtig gelakte nagels met de kwaliteit van gel.
 
Magnetic Gelpolish is net zo makkelijk aan te brengen als nagellak en blijft wekenlang zitten op zowel de natuur­lijke- als op de kunstnagel. Dit is wat het systeem zo geschikt maakt voor zowel de beginnende als de gevorderde nagelstyliste, schoonheidspecialiste of pedicure. De gel is sterk en flexibel en biedt daarnaast een goede versteviging van de natuurlijke nagel. Gelpolish wordt dun aangebracht en geeft een dekkend resultaat. Na 2 minuten in een UV lamp zoals de Magnicure Comfort 4 is de Gelpolish uitgehard. Een ideaal product voor klanten die geen kunstnagels willen.

Wie wil er nou geen mooi verzorgde teennagels!

Gelpolish is eenvoudig aan te brengen en daardoor ook ideaal voor op de teennagels. Teennagels groeien minder snel dan vingernagels waardoor de Gelpolish 4 tot 6 weken mooi blijft zitten met een prachtige glans. Gebruik één van de trendy kleuren en de klant kan zeker gezien worden met open schoenen. Ook kun je een prachtige french pedicure aanbieden met Gelpolish. Na de behandeling zijn de nagels direct droog en krasbestendig, de klant kan weer snel en tevreden de deur uit. Een voordeel voor de klant maar ook voor jou!

Voor wie is gelpolish de ideale oplossing

Gelpolish is de ideale oplossing voor de modieuze klant die…

Magnetic UV Gelpolish

magnetic-uv-gelpolish 1:3

Gelpolish Bond

gelpolish-bond 2:3

Gelpolish Base & Top Coat

uv-gelpolish-base-top-coat 3:3

Aanmelden als groothandel klant?

Als je klant bent kun je meteen beginnen met het bestellen van jouw favoriete product.
×
Geverifieerd door MonsterInsights