Magnetic introduceert de nieuwe generatie base- en topcoat! 
NXT Smoothing Base Coat en NXT Long Lasting Gelfinish Top Coat.

Het geheim van een nagellak die zonder schade langdurig blijft zitten, zit hem in een gladde, goed hechtende ondergrond in combinatie met een flexibele hoogglanzende top coat. Daarmee bereik je een effect dat lijkt op het resultaat van een goed aangebrachte Gelpolish. Om dit effect te bereiken heeft Magnetic op basis van nieuw ontwikkelde plasticizers nu de NXT Base en de NXT Top Coat ontwikkeld.

NXT Smoothing Base Coat

NXT Smoothing Base Coat creëert een gladde ondergrond en hecht zich door het gebruik van deze nieuwe plasticizers nog beter aan de natuurlijke nagel. Door het ontstane gladde oppervlak kan iedere kleur nagellak eenvoudig gelijkmatig aangebracht worden, waardoor langdurig draagplezier wordt verzekerd.

NXT Long Lasting Gelfinish Top Coat

Met de sneldrogende NXT Long Lasting Gelfinish Top Coat wordt de aangebrachte nagellak perfect verzegeld. Deze zeer flexibele top coat zorgt ervoor dat de nagellak mee blijft bewegen met de natuurlijke nagel, waardoor er geen stukjes nagellak van de natuurlijke nagel afbreken.

Het unieke aan de NXT Long Lasting Gelfinish Top Coat is dat het twee uitersten in zich verenigt: flexibiliteit en hoogglans, een combinatie die niet eerder mogelijk was. Door de briljante hoogglans lijkt de afgelakte nagel op een Gelpolish behandeling, maar dan met het gemak van een gewone topcoat die met Remover Non Acetone kan worden verwijderd.

Door het NXT systeem te combineren met de nagellakken van Magnetic verleng je de levensduur van de nagellak en hebben jij en je klanten veel langer plezier van de door jou gelakte nagels.

Aanmelden als groothandel klant?

Als je klant bent kun je meteen beginnen met het bestellen van jouw favoriete product.
×
Geverifieerd door MonsterInsights