Nagelstyliste worden

Nagelstyling is verslavend…

Wees gewaarschuwd: als je eenmaal gegrepen bent door het nagelvirus laat dit je nooit meer los! Het contact met je klanten, de vele behandelingsmogelijkheden, de onuitputtelijke creativiteit, het zoeken naar perfectie op de vierkante centimeter, maar ook het ondernemer zijn…… als jij kiest voor Nagelstyling als vak zal geen één dag meer hetzelfde zijn!

Om dit vak te leren ben je bij de Magnetic Nail Academy aan het juiste adres! Je kunt je in ieder onderdeel van ons vak afzonderlijk specialiseren of je kiest voor de opleiding Allround Nagelstyling waarin je verschillende technieken en producten leert beheersen.

Je krijgt bij ons altijd privéles, je hoeft je dus niet aan te passen aan het tempo van een groep.

De Magnetic Nail Academy is uniek in ‘nagelland’ omdat alle nieuwe trends en technieken meteen worden vertaald en toegepast in de Allround opleiding, want wij willen dat jij volledig up to date aan het werk kunt gaan en alle technieken beheerst waar jouw toekomstige klanten om zullen vragen! Dit doen we niet alleen omdat Magnetic Nail Design marktleider is, we ontwikkelen en maken de producten die de trend zetten vaak zelf. We werken nauw samen met een team van nagelstylisten, trainers en distributeurs: want nummer 1 wordt je nooit alleen!

Als jij binnenkort je nagelstudio opent, zal je net zo trots zijn op ons vak als wij, want:

We are Magnetic and we love Nails!

Persoonlijk contact

Vind je het fijn om mij persoonlijk wat vragen te stellen over de verschillende opleidingen? Vul dan onderstaand je gegevens in, dan neem ik contact met je op.

Contactgegevens

Twijfel je of je de cursus wilt volgen of vraag je je af of dit wel echt iets voor je is?

Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor meer informatie en persoonlijk advies.

×
Geverifieerd door MonsterInsights