De Salon & Over ons

Over mij

Pure hobby heeft mij gemaakt tot wíe ik ben en passie heeft mij gebracht waar ik nu ben!

Passie maakt een vak mooi. Inmiddels is het mijn lijfspreuk, ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Heerlijk is het om al jaren je vak uit te oefenen zoals ik dat nu doe , met nog een hoop dromen en fantasieën heb ik nu een grote stap gemaakt in de nagel wereld!

Official Magnetic Trainer

Ik werk altijd met de gerenommeerde producten van het merk Magnetic. Inmiddels heb ik met vlag en wimpel mijn trainers certificaat behaald en mag ik mijzelf een official Magnetic trainer noemen!

Ik geef Magnetic cursussen in mijn salon in Velp. Mensen vanaf de basis opleiden tot nagelstyliste hoort hier absoluut bij. Maar ook de perfectie-trainingen voor de reeds gecertificeerde stylistes is erg leuk om te doen.

Dit doe ik op verschillende manieren:

  • In groepsverband – dit heeft als voordeel dat je veel ‘van’ elkaar en ‘met’ elkaar leert.
  • In Privélessen – Daarin sta ik 3 uur klaar voor jou, om al je vragen en problemen waar je tegenaan loopt door te nemen. Natuurlijk leer je met privéles doelgerichter. De klant bepaalt.

Sommige dames die bij mij op training komen excuseren zich vaak als ze vertellen dat ze het “zichzelf’ hebben aangeleerd. Online wat spullen gekocht en proberen maar.

Maar het zijn meestal juist déze dames die mij nog enthousiaster en gedreven maken. Ik herken de passie waarmee zij beginnen en vind het super dat ik ze mag helpen om beter te worden. 

Magnetic producten

Ik ben trots dat ik exclusieve Magnetic Groothandel ben in Gelderland. Bij mij kun je terecht voor alle Magnetic producten, veel klanten hebben een eigen nagelstudio in Arnhem en omgeving.

Regelmatig help ik nagelstylistes met de overstap naar het merk Magnetic.  Ken je bijvoorbeeld het Airnails systeem van Magnetic? Een zeer compleet systeem voor het airbrushen van nagels. Mooie verfjes en super Airnails-stencils. Deze zijn “herbruikbaar” plakken super en zijn in vele soorten verkrijgbaar. Genoeg keuze om leuke designs te maken.

 

Nagelsalon Nails 'n Stuff

De koffie staat klaar

Enthousiast? Kom een keer gezellig bij mij aan in mijn mooie nagelsalon. Koffie en thee staan altijd klaar en ik informeer je graag over alles wat met het nagelvak te maken heeft!

Ben je al nagelstyliste? Dan kan is de beste tip die ik je kan geven: blijf trainingen volgen, zorg ervoor dat je niet blijft hangen in je vak. Er is zoveel meer dan je denkt te kunnen of te weten. Trainingen zorgen voor enthousiasme en je krijgt weer meer zin om je werk te perfectioneren!

Ik hoop op een leuke samenwerking , misschien als cursist , nagelklant of nagelstylist!

Tot snel! x Jeanette

Wil jij graag overstappen naar Magnetic?

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak om over te stappen naar Magnetic.

×
Geverifieerd door MonsterInsights