Uiteindelijk is er niets mooier dan een nagel die niet van echt te onderscheiden is. Met de 7 Natural Whites gels of de 3 Natural Whites Acrylics kies je de juiste kleur voor de vrije rand en match je de kleur van de nagels van de klant exact. Met deze techniek ben je sneller dan snel klaar en hoef je de vrije rand niet meer na te behandelen omdat deze onzichtbaar uitgroeit. Mocht jouw klant natuurlijke nagels hebben en ze breekt er 1, dan is deze onzichtbaar te repareren.

Voor het meest natuurlijke resultaat moet je eerst de juiste kleur Natural White uitzoeken. Noteer op de klantenkaart goed welke kleur je hebt gekozen zodat je bij een reparatie de kleur al klaar hebt staan. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste kleur kan je kijken naar de natuurlijke nagel. Als er geen vrije rand is, kan je kijken naar de tanden of het oogwit van de klant, dit komt overeen met de kleur van de vrije rand.

Je kan de juiste kleur het beste uitkiezen bij daglicht of bij het licht van de Adjust-a-Lite tafellamp. Als je geen daglicht hebt, is de kans erg groot dat je een te donkere kleur kiest.

Step by Step Gels

Step by Step Acryl

Natural Whites Promo Video

Aanmelden als groothandel klant?

Als je klant bent kun je meteen beginnen met het bestellen van jouw favoriete product.
×
Geverifieerd door MonsterInsights